• Client Neath Port Talbot College Group

  • Type Education

  • Location Neath

This project involves the refurbishment, reconfiguration and extension of an existing 1960s campus building creating an activity centre for college students and staff as a social space and an open learning environment to enhance collaboration and interaction.

The scheme includes a new student services HQ, housing advisory rooms, offices and open-plan work environment. Bookable meeting spaces are available to all and the open-plan space circulates around a central café.

A new glass box extension has transformed the building, increasing daylight and improving functionality, creating enough space to fully achieve the client’s aspirations. The design also included new external cladding and a vibrantly coloured entrance pod that signifies the college's main entrance and seamlessly connects the old and new.

 

Footage provided by Neath Port Talbot College Group.